Om oss 2020-09-29T10:57:05+02:00

Trekanten Trafikkskole

Mer enn 40 års erfaring med trafikkopplæring sier sitt. Vi har fokus på trygghet og god kommunikasjon – ingen skal grue seg til en kjøretime! Det skal være en positiv og lærerik opplevelse som sikrer deg kunnskapen og erfaringen du trenger. Hos oss får du veiledning fra svært erfarne trafikklærere, og du er garantert en trygg ferd mot målet om førerkort.

Vi tilbyr kurs som trafikalt grunnkurs, førstehjelpskurs, mørkedemo, sikkerhetskurs på bane (Glattkjøring), sikkerhetskurs på veg (Langkjøring), og lastesikringskurs.

Vi tilbyr trafikkopplæring for klasse B med både manuell- og automatgir.

Vi har også kurs for klasse BE og klasse B96.

Kontakt oss i dag – velkommen til første steg mot førerkort!

Har gleda mæ t kvær einaste kjøretime æ har hatt hos Trekanten trafikkskole. Med både humor og ei fantastisk kjøreopplæring t kjørelærer, tok æ endelig lappen idag! E evig takknemlig og anbefale all å ta kjøretima hos dæm!

Fanny Olden Aglen

Fikk kortet i dag!! Fantastisk opplegg av kjørelærer på Trekanten. Anbefales på det sterkeste!

Mia Kristin Dalen

Fikk lappen i dag! Vil takke Trekanten trafikkskole for et utroligflott opplegg og kjørelærer for en skuddsikker opplæring. Man får et veldig godt forhold te begge parter, så det er ganske trist at kjøreopplæringen faktisk er over. Men ufattelig godt med lappen i boks! Anbefales sterkt! Tusen takk for en uforglemmelig tid!

Tine Marie Jørgensen Hoff

Ei trafikkskole som virkelig vil at elevene skal lykkes. Meget god opplæring og lærere som yter veldig god service på alle måter! Anbefales sterkt!

Edvin Aspli

Tusen takk for hyggelige kjøretima og masse god læring og tusen takk te Bent Are for å ha vært en kjempesnill og tålmodig lærer ska virkelig anbefales videre!

Anna Hatland Thorvaldsen

Ferr to år sia vart trafikalt tatt igjennom dåkk, fulljt fernøgd da, å ikke minst no. Tusn hjertlig takk ferr strålende hjølp gjennom heile perioden bak rattet! Har gleda mæ t kvar time å har gått heim med eit smil kvar gång! Litt kjedeli å vårrå ferdig, men veldig godt å ha lappen i boks. Vi venkes!

Hanne Hallås