Nå kan du snart bestille førerprøve selv!

TREKANTEN TRAFIKKSKOLE

Nå kan du snart bestille førerprøve selv!

I en lengre periode har trafikkskolene bestilt førerprøver på vegne av elevene, nå endres dette. Fra 4. oktober vil det igjen bli elevene som bestiller førerprøve, men de kan fortsatt velge å gi fullmakt til trafikkskolen om ønskelig.

Dette ble klart i et møte med Statens vegvesen, Norges Trafikkskoleforbund og Trafikkforum i dag. Videre ble det informert om at det åpnes for en lengre tidsperiode av gangen, og det vil dermed legges ut førerprøver fortløpende 16 uker framover.

Statens vegvesen ansetter framover flere nye sensorer, og regner med dette med at kapasiteten for førerprøver vil stabilt bedres i tiden som kommer.

Ta kontakt

Messenger

Medlem av:

Norges Trafikkskoleforbund-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker trekantentrafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Trekanten Trafikkskole kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn